tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

10.31. – Podiart talpvizsgálat Debrecenben, november 7-én szerdán

November 7-én szerdán 10-17 óra között kétféle ingyenes vizsgálaton is részt vehetsz a debreceni Spuri Futóboltban.

Podiart talpvizsgálat során ráállsz egy üveglapra, majd a Podiart szakemberei a rögzített kép alapján a talp statikai állapotára tudnak következtetni. A vizsgálat kimutatja a különböző ortopédiai problémákat, a lúdtalpat, a haránt és hosszanti boltozatsüllyedést, a bütyköt, kalapácsujjat stb.

Ha szükséges, igény szerint a problémádnak megfelelő egyedi talpbetétet is rendelhetsz. Ehhez szükség lesz a futócipődre vagy arra az utcai cipődre, amelyet a leggyakrabban viselsz.

Terheld megfelelő módon a lábad! Használd ki a lehetőséget, és vizsgáltasd meg ingyenesen a talpad a Podiart szakembereivel!

Időpontfoglaláshoz kattints ide: Jelentkezés a Podiart talpvizsgálatra

Az alábbi kisfilmből még többet megtudhatsz a Podiart talpvizsgálatról:

Podiart számítógépes lábállás diagnosztika egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat. A vizsgálat megmutatja a lábállásod és azt, hogy milyen stabilitású cipőre van szükséged. A vizsgálathoz néhány percet kell futni, amely közben egy kamera segítségével felvétel  készül a futásodról.

A vizsgálathoz nem szükséges futócipő, de ajánlott rövid szárú futónadrágot hozni!

Időpontfoglaláshoz kattints ide: Jelentkezés a Podiart lábállás diagnosztikára


Gyere, várunk!

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt