tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

10.27. – ASICS Dynaflyte 2 – Sebesség, sokrétűség, siker

Még egy évet sem kellett várni, és itt az újabb ASICS Dynaflyte modell, melyet a könnyű súly és a maximális csillapítás jellemez.

Bár súlyát tekintve az Dynaflyte 2 a versenycipők kategóriájába tartozik, mégis biztosítja azt a kényelmet, amelyet kategóriája cipői ritkán tudnak. Az új modell 10 grammal könnyebb, mint nagy testvére, az első Dynaflyte.

A kényelmet garantálja a varrás nélküli felsőrész is (Adapt Mesh™ technológia), mely olyannyira rugalmas, hogy  a lábfej minden mozdulatát követi. A tökéletes illeszkedést tökéletes szellőzés is kíséri. A design pedig garantálja, hogy a futópályán a gyorsaságod mellett a megjelenésedben is versenyben maradj.

A tökéletes csillapításról az ASICS 2016-ban szabadalmaztatott FlyteFoam™ technológiája gondoskodik, mely egy új-generációs középtalp-rendszert jelent. Mivel a talp könnyű súlyú anyagból készül, a kényelmes viselet mellett a dinamikus futómozgás is biztosított.

A Dynaflyte 2 súlya csupán 260g, vagyis ez most az ASICS legkönnyebb, maximális csillapítást nyújtó cipője.

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt