tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

09.29. Megnyitottuk székesfehérvári üzletünket

A mai napon megnyitott a Spuri Futóbolt székesfehérvári szaküzlete hálózatunk 10. boltjaként.

Kövesd Facebook oldalunkat a https://www.facebook.com/spurifehervar -t is!

A lokálpatrióta www.fmc.hu-nak adott interjúnkat itt találod:

Kevés vidéki városban van jelen a Spuri Futóbolt. Miért épp Fehérvárra esett  most a választás?

A döntésünket komoly piacelemzés előzte meg. Székesfehérvár gazdasági szempontból egy kiemelt fontosságú megyei jogú város. Nem mellesleg rengetegen érdeklődnek a futósport iránt, mind amatőr és mind versenyzői szinten. A BSI legnagyobb versenyein a megyék aktivitási sorrendjében  Fejér megye is rendre dobogós helyen áll. Távolról ismerjük és szeretjük az itteni futó életet. A városban tevékenykedő két BSI Futónagykövet is aktív, élő futóközösséget működtet.

Tartható-e a szeptemberi boltnyitás, van-e már időpont az indulásra, hogy állnak az előkészületekkel?

Terveink szerint szeptember 29-én kedden 10.00-kor nyitunk. Az előkészületek pedig ennek megfelelően haladnak.

Ugyanaz a szolgáltatás és választék lesz, mint a fővárosban?

Ugyanaz a választék lesz a székesfehérvári üzletünkben, mint  a fővárosi kisebb üzleteinkben. 20 év tapasztalata alapján megpróbálunk a lehető legjobb kínálattal megjelenni, legyen az futócipő és egyéb kiegészítő. Két eladó szakemberünk is segít majd a kiválasztásban váltott műszakban. Tervezzük az ingyenes lábdiagnosztikai vizsgálatok bevezetését is. Ami pedig egy abszolút előnyünk, hogy Székesfehérvár közel van a Váci úti budapesti központunkhoz, így legkésőbb 3-4 napon belül a készletünket tudjuk mobilizálni.

Mennyire volt tudatos választás a Bregyó Sportcentrum környéke?

Abszolút tudatos választás volt, hiszen a sportcentrum környékén sok aktív sportkedvelő és futó fordul meg. Ingyenes tesztnapok alkalmával is mennyivel kézenfekvőbb egy ilyen környék, ahol a futók elvihetik és szabadon kipróbálhatják a futócipőinket. Egyébként sem a centrumban szerettünk volna üzletet nyitni, hanem egy olyan városrészben, ahol például ingyenes a parkolás.

Lesz-e nyitási akció? Nem tervezünk nyitási akciót, remélve, hogy egy hiánypótló lehetőséget kínálunk a székesfehérvári futóknak a megfelelő futócipők kiválasztásában. Érdemes figyelni a spurifutobolt.hu és futobolt.hu weboldalainkat a folyamatos kedvezmények miatt.

Milyen forgalomra számítanak Fehérváron? Az eddig tapasztalt érdeklődés azt mutatja, hogy erős forgalomra számíthatunk. Várunk mindenkit szeretettel az újonnan nyíló székesfehérvári Spuri Futóboltban szeptember 29-étől hétköznap 10.00-18.00, valamint szombaton 10.00-14.00 között a Malom utca 36/b szám alatt.

 

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

  5 star review  Szakértelem. ” Az árak a földön járnak.. ” :)

  thumb Geza Hegedus
  6/12/2020

  5 star review  Remek,kedves,profi szakemberek,szuper akciók!

  thumb Zsuzsi Kovács
  2/11/2020

  5 star review  Kedves és segítőkész személyzet nagy választékkal

  thumb Szijártó Máté László
  9/01/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt