tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

09.29. Megnyitottuk székesfehérvári üzletünket

A mai napon megnyitott a Spuri Futóbolt székesfehérvári szaküzlete hálózatunk 10. boltjaként.

Kövesd Facebook oldalunkat a https://www.facebook.com/spurifehervar -t is!

A lokálpatrióta www.fmc.hu-nak adott interjúnkat itt találod:

Kevés vidéki városban van jelen a Spuri Futóbolt. Miért épp Fehérvárra esett  most a választás?

A döntésünket komoly piacelemzés előzte meg. Székesfehérvár gazdasági szempontból egy kiemelt fontosságú megyei jogú város. Nem mellesleg rengetegen érdeklődnek a futósport iránt, mind amatőr és mind versenyzői szinten. A BSI legnagyobb versenyein a megyék aktivitási sorrendjében  Fejér megye is rendre dobogós helyen áll. Távolról ismerjük és szeretjük az itteni futó életet. A városban tevékenykedő két BSI Futónagykövet is aktív, élő futóközösséget működtet.

Tartható-e a szeptemberi boltnyitás, van-e már időpont az indulásra, hogy állnak az előkészületekkel?

Terveink szerint szeptember 29-én kedden 10.00-kor nyitunk. Az előkészületek pedig ennek megfelelően haladnak.

Ugyanaz a szolgáltatás és választék lesz, mint a fővárosban?

Ugyanaz a választék lesz a székesfehérvári üzletünkben, mint  a fővárosi kisebb üzleteinkben. 20 év tapasztalata alapján megpróbálunk a lehető legjobb kínálattal megjelenni, legyen az futócipő és egyéb kiegészítő. Két eladó szakemberünk is segít majd a kiválasztásban váltott műszakban. Tervezzük az ingyenes lábdiagnosztikai vizsgálatok bevezetését is. Ami pedig egy abszolút előnyünk, hogy Székesfehérvár közel van a Váci úti budapesti központunkhoz, így legkésőbb 3-4 napon belül a készletünket tudjuk mobilizálni.

Mennyire volt tudatos választás a Bregyó Sportcentrum környéke?

Abszolút tudatos választás volt, hiszen a sportcentrum környékén sok aktív sportkedvelő és futó fordul meg. Ingyenes tesztnapok alkalmával is mennyivel kézenfekvőbb egy ilyen környék, ahol a futók elvihetik és szabadon kipróbálhatják a futócipőinket. Egyébként sem a centrumban szerettünk volna üzletet nyitni, hanem egy olyan városrészben, ahol például ingyenes a parkolás.

Lesz-e nyitási akció? Nem tervezünk nyitási akciót, remélve, hogy egy hiánypótló lehetőséget kínálunk a székesfehérvári futóknak a megfelelő futócipők kiválasztásában. Érdemes figyelni a spurifutobolt.hu és futobolt.hu weboldalainkat a folyamatos kedvezmények miatt.

Milyen forgalomra számítanak Fehérváron? Az eddig tapasztalt érdeklődés azt mutatja, hogy erős forgalomra számíthatunk. Várunk mindenkit szeretettel az újonnan nyíló székesfehérvári Spuri Futóboltban szeptember 29-étől hétköznap 10.00-18.00, valamint szombaton 10.00-14.00 között a Malom utca 36/b szám alatt.

 

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt