tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

08.16. – Új ASICS cipők

Ismered meg az ASICS újításait! Ezek a modellek mind megvásárolhatók a Spuri üzeletekben.

GEL-KAYANO 24

A GEL- KAYANO 24 egy könnyű futócipő hosszú távok leküzdésére.
Már több mint 20 éve halmozza a sikereket ez az ikonszerű futócipő, biztosítva a túlzottan pronáló futók számára a stabilitást és a kényelmet a hosszabb távok futása közben. A kifogástalan Flytefoam csillapításnak köszönhetően a futócipő minden egyes földet érés után visszanyeri eredeti formáját, így az utolsó kilométered is ugyanolyan kényelemben futhatod, mint az elsőt. Minél inkább csavarod a lábad annál biztonságosabbá válik a cipő.
Többféle új tulajdonsággal fejlesztették tovább a cipőt, mint például az új felsőrészt “jacquard ” hálóval egészítették a jobb illeszkedés érdekében; a metaclutch rendszer biztosítja a sarok tartását, így javul az illeszkedés és a stabilitás; az új sarok bélés maximális kényelmet nyújt illetve az új Medial support system és a lábujjaknak szánt nagyobb tér, kivételesen kényelmessé teszi a GEL-KAYANO 24 futócipőt.

GT-2000 5

 Halmozd a kilométereket ebben a pihe könnyű, szilárd és megbízható futócipőben, amely nem okoz majd csalódást hosszabb futások során sem.
A GT-2000 5 egy tökéletesen megfelelő választás túlzottan pronáló futóknak, amely segít elérni a kitűzött célt bármilyen tempóban. A lábfejed folyamatos támogatásban részesül, egészen a kezdő vonaltól a verseny utáni lábadozó zónáig.
A GT-2000 5 megbízható és kényelmes választás hosszabb távok futására. A sarokrészben elhelyezkedő jól látható Gel csillapítás minden egyes földetérést puhábbá varázsol és tökéletesen helyezkedik el túlzottan pronáló futóknak. A FluidRide technológia biztosítja a csillapítás és a visszapattanás alapos kombinációját a csökkentett súly és a kivételes strapabírás által.
A stabilizáló technológia megakadályozza a lábfej túlságosan befelé fordulását és így segít egy hatékonyabb technika használatában.
Extra támogatást jelent a felsőrész belsejében található elasztikus szalag, amely körbevonja a lábfejed középső részét. Ezekkel a szalagokkal és a kampószerű sarokkéreggel élvezheted a biztonságos illeszkedést az egész futásod ideje alatt.

GT-1000 6

Ideális választás a közepestől a magas számú kilométerek futására, hiszen minden egyes lépés számára maximális kényelmet és csillapítást biztosít. A 10 mm-es sarokemelés természetes szögben tartja a lábfejet, míg a jól látható Gel csillapítás kényelmet és támogatást nyújt a túlzottan pronáló futóknak.
A jól megtervezett hálós felsőrész szerkezet a GT – 1000 következő generációjának modern külsőt és jobb illeszkedést biztosít. A Duomax- az ASICS saját rendszere, kettő különböző sűrűségű középtalp anyag- arra lett tervezve, hogy lazán szabályozza a túlságosan pronálókat. A kitűnő középtalp anyag a SpEVA javítja a visszapattanást és csökkenti a középtalp meghibásodásának a lehetőségét.

GEL-PHOENIX 8

Kezdj neki hosszabb vagy rövidebb távok futásának a GEL-PHOENIX 8 futócipő megfelelő támogatását kihasználva. Innovatív technológiákkal ellátva arra késztet, hogy megdöntsd a legjobb eredményed.
A Trusstic System technológiájának köszönhetően csökken a talpra nehezedő súly, míg a cipő szerkezeti feddhetetlensége megmarad, így kitűnő támogatást nyújt kemény edzések folyamán is.
Mindeközben a korszerű stílust a Rearfoot és Forefoot GEL csillapítás egészíti ki; az intelligens tervezés csökkenti a rázkódásokat földet éréskor és a lábujjmentes fázisokban.
Érezd magad stabilan a Duomax szerkezet segítségével, amely a kettős sűrűségű középtalppal rendelkezik, ezáltal fokozza a támogatást és stabilitást.
Viselheted az edzőteremben, terepen vagy egy sima utcai séta során, ahol minden egyes lépés tökéletesen kényelmessé válik.

GEL-NIMBUS 19

Vállalj be minden kilométert a könnyed és kényelmes GEL-Nimbus 19 cipőt viselve, amely tovább fejlesztett illeszkedéssel és extra könnyedséggel lett felszerelve. A korszerűsített futócipő sokrétű csillapítást biztosít, a következők ötvözésének köszönhetően: a FluidRide 2.0 középtalp, a FlyteFoam alsó réteg és a SpEVA felső réteg a középtalpban. Összegezve a csillapítás csökkenti a visszapattanás jellemzőket és a középtalp meghibásodását.
Ismerve az Asics forradalmi Flyte Foam™ technológiáját ez a cipő optimális kényelemre és reakcióképes futásra lett alkotva.
A 3D-ben nyomtatott borítás egyenletes támogatást nyújt, míg a varrás nélküli befejezések csökkentik az irritáció lehetőségét, ezáltal biztosítva számodra a minimális súrlódásokkal való futást.
A színátmenetes hálós felsőrész szerkezet néhol szorosabb illetve néhol lazább, annak érdekében, hogy természetes mozgást biztosítson a lábfejnek és, ezáltal a cipő veled együtt dolgozik, miközben egy nagy kihívást jelentő maratonra készülsz reggeli futásod alkalmával.

GEL-CUMULUS 19

A GEL-Cumulus® 19 futócipő gördülékenyebbé teszi a futásod, akárhol is futsz, ugyanis az első és hátsó részben elhelyezett GEL® csillapítási rendszer sajátos ütéscsillapítást biztosít.
Akár a pályán, akár az edzőteremben, élvezheted az extra kényelmet, amit a kivehető talpbetét nyújt azáltal, hogy szárazabban és frissebben tartja a lábfejedet.
A FluidRide® középtalp technológia hozzájárul a nagyobb kényelemhez és úgy mond puhább futóérzést nyújt hosszabb távokon, szóval kitűnő választás maratón futásra való készülésre.
Laza mozgás és kemény edzések abszolút nem jelentenek problémát, amikor a rugalmas középtalp plusz erővel lát el elrugaszkodáskor, miközben a SpEVA pedig több csillapítást biztosít a nagylábujj alatti egyenesebb felületnek köszönhetően.
A varrásmentes anyagok használatának hála nagyon kevés az irritáció és kidörzsölődések kialakulásának az esélye, ami lehetővé teszi, hogy kihozd magadból a legjobbat.
A GEL-Cumulus 19 futócipő neutrális választás a közepestől a magas számú kilométerek futására. A teljesítményfokozó lábbeli elülső részében több réteg halmozódik egymásra, csökkentett sarok magasság és a SpEVA 45 jellemzik ezt a futócipőt, mindennek köszönhetően a GEL-CUMULUS legújabb verziója kényelmes választás akármilyen tempóhoz.

GEL-PULSE 9

Érj el jobb időeredményeket a kedvenc futó ösvényeiden a GEL PULSE 9 férfi futócipőt viselve.
Az elülső és hátulsó GEL csillapításnak köszönhetően minden egyes földet érés puhább lesz. Lábfejed teljes védelemben részesül becsapódáskor és így gyorsabban, hosszabb távokat tudsz majd lefutni.
A Super SpEVA középtalp segít növelni a teljesítményed, hiszen  könnyed elrugaszkodást biztosít a lábfejnek. A remek visszapattanás nagy segítséget nyújt a hatékony és gyors elrugaszkodáshoz.
A külső talprészen található függőlegesen hajlított barázdák irányítják a lábfejed futás közben, segítve azt, hogy technikád a lényegre összpontosuljon és növelik a futás hatékonyságod.
Tehát bármit is szeretnél fejleszteni magadon, sebességet, tempót vagy akár a megtett távolságot, mindehhez megfelelően leszel felszerelve.
Félelem nélkül halmozhatod a kilométereket a GEL-PULSE 9-et viselve. A szilárd gumis külső talp rész fokozott strapabíróságot nyújt, ami meghosszabbítja a cipő élettartamát.

GEL-DS TRAINER 22

Versenyzésre szánt futócipő, gyorsaságra megalkotva.
Javítsd a legjobb eredményed, döntsd meg a saját rekordod. Ha motivál a sebesség, akkor a DS TRAINER megfelelő választás számodra. Lehet szó nagy intenzitású edzésről heti egyszer vagy lehet a célod három óra alatt lefutni egy maratont. Miért ilyen gyors? Pihekönnyű cipő, így minden egyes lépésnél könnyebben rugaszkodsz el a talajtól. A közép talprészben található forradalmi FlyteFoam anyag garantálja az optimális csillapítást illetve első osztályú visszapattanást.
Szintén a középtalpba beépített szerves rostok gondoskodnak arról, hogy a földet érés illetve elrugaszkodás után a talprész gyorsan és teljes egészében visszanyerje eredeti formáját. Mindez által a lábbeli az egész futás folyamán megtartja a saját megfelelő alakját. A Propulsion Trusstic rendszer erőteljes elrugaszkodást tesz lehetővé, hiszen a cipő elülső részébe irányítja az energiát. A könnyű, továbbfejlesztett varrásmentes felsőrész csökkenti a nem kívánt kidörzsölődéseket és megfelelő illeszkedést biztosít. Kitűnő tapadást kínál a külső PU Duosole talprész akár nedves vagy akár száraz felületen. A GEL- DS TRAINER 22 a leggyorsabb futócipő az ún. „Flytefoam trióban”, amelybe még a Dynaflyte és a Noosa FF tartozik.

NOOSA FF

A NOOSA FF a belépőd a gyorsak kategóriájába. A hátsó lábrésznél található GEL csillapítás minden egyes lépést hozzáadott erő nélkül csillapít, míg az Impact Guidance System (IGS) gondoskodik arról, hogy a NOOSA FF lábbeli megfelelően illeszkedjen a lábfej természetes mozgásához és anatómiájához. Lábtartásod kitűnően tartja a jól tapadó talprész és a láb elülső részénél található nedves felületen is tapadó gumitalp, míg a 3M fényvisszaverő elemek jól láthatóvá tesznek rossz fényviszonyok között. Varrás nélküli, lélegző felsőrész frissen tartja a lábad futás közben, míg a sarok és a cipőnyelv tapadása nagyban megkönnyíti a fel- és levételt, ezáltal gyorsan cserélheted a lábbelid. A NOOSA FF gyors léptű, neutrális vagy pronáló terep futóknak készült.

GEL-SONOMA 3

Terepfutás közben jó lenne az összes energiát abba fektetni, hogy elérd a kitűzött célod és élvezd a csodás látványt magad körül. A GEL-SONOMA 3 mindezt lehetővé teszi számodra, hiszen ez egy tökéletesen megalkotott férficipő, amely képes alkalmazkodni a folyamatosan változó terepviszonyokhoz.
Ez egy kifejezetten megbízható, strapabíró terepcipő, olyan terep specifikus tulajdonságokkal ellátva, amelyek kényelmet biztosítanak számodra és stabilan támogatnak kalandozásaid közben.
A GEL-Sonoma 3 az alacsonytól a közepes távolságokat teljesítő futóknak lett tervezve mindenféle terepviszonyra. A sarokrészi Gel csillapítás, az EVA középtalp és a 3M fényvisszaverős anyag, védelmező funkciókat töltenek be, míg a terep specifikus külső talprész megfelelő tapadást és támogatást nyújt bármilyen felületen. Terepfutók számára alkották a külső talprészen elhelyezkedő mély recéket, melyek extra húzóerőt jelentenek felfelé vagy lefelé menetben is, ráadásul jobb tapadást biztosítanak nedves vagy egyenetlen talajon.
Fedezz fel új dolgokat a GEL SONOMA 3 cipőt viselve, érd el a kitűzött céljaid és élvezd a festői látványt magad körül tudván, hogy lábfejed a legmagasabb védelemben és támogatásban részesül.

MetaRun

Az ASICS és az ASICS Sporttudományi Intézete bemutatja a MetaRun futócipőt, melyet az emberi intelligencia és a vágy a legjobb hosszútáv futócipő megalkotására ihlettek. Alkalmazkodik és körvonalazza az egyéni futó stílusod. A MetaRun az ASICS legújabb, válogatott technológiáit tartalmazza, így a legjobb futócipőt jelenti számodra, amely elsőként a piacon reakcióképes futóérzetet biztosít. Próbáld ki, hogy saját magad győződhess meg róla.
Öt új technológiát tartalmaz: FlyteFoam, Adapttruss, Jacquard Mesh, MetaClutch, és X-GEL.

GT-3000 5

A különleges sajátosságokkal felszerelt GT-3000™ 5biztosítja számodra a kényelmes futást és segít tartani a lépést.  A Dynamic DuoMax™ Support System plusz stabilitást nyújt pronáló futóknak, míg a Guidance Trusstic System® Technology és a FluidRide® Midsole technológiák bársonyos kényelmet és jobb előrehajlást biztosítanak fokozott reakcióképesség esetén.

GEL-PURSUE 3

Élvezd a GEL PURSUE 3 férfi futócipő által kínált kettősséget, amely kellőképpen ötvözi a csillapítást és reakcióképességet, ennek köszönhetően érezheted a talajt a lábad alatt és ugyanakkor élvezheted a sebes utazás legyőzhetetlen élményét.
Szükségtelen feláldozni a kényelem érzetet, hiszen a GEL-PURSUE 3 sok-sok más sajátossággal rendelkezik, amelyek segítenek stabilan és védelem alatt tartani a lábad. Közeledve a célvonalhoz, a stabilizáló technológia nem engedni befelé fordulni a lábfejed, akkor sem, amikor már fáradsz.

  • érezd a sebességet futás közben, élvezve a rezgéseket elnyelő csillapítást
  • tedd könnyebbé minden egyes földet érésed az elülső és hátulsó részben található GEL csillapítással
  • mozogj hatékonyabban a földet éréstől az elrugaszkodásig a FluidRide 2.0 középtalp és a rugalmas guidance line technológia segítségével

GEL-DS RACER 11

Az ultra könnyű és gyors cipő
Ennek a pehelykönnyű versenycipőnek a segítségével belevághatsz a rekordjaid megdöntésébe. Ha meg tudsz birkózni hosszabb távokkal kevesebb támasztékkal is és edzéseken már sikerült letesztelned a cipőt, és bevált, akkor ezt a cipőt nyugodtan viselheted a következő maratonodon is. A középtalpban és külső talpban található stabilizáló technológia segít abban, hogy hatékonyan fuss a maraton vége felé is. A starttól a célig tartó frissességről és optimális hőmérsékletről a cipő elülső részébe beépített légáteresztő Magic Sole technológia gondoskodik. A puha hálós anyagú felsőrésznek és a varrás nélküli kidolgozásnak köszönhetően garantált a magas fokú kényelem.

  • Ebben a könnyű cipőben nyugodtan koncentrálhatsz a gyorsaságra
  • A DuoMax stabilizáló technológia lehetővé teszi a hatékony futást akkor is, mikor az izmaid már kezdenek fáradni
  • A pontos illeszkedés és a varrás nélküli kidolgozás biztosítják a kényelmet
Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt