tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

07.06. – Megérkezett a Nike Air Zoom Vomero 12

Megint Nike újdonság érkezett, ezúttal a Nike Air Zoom Vomero család legújabb tagja, a Vomero 12.

PIHE-PUHA KÉNYELEM. DINAMIKUS FUTÁS.

A Nike Air Zoom Vomero 12 futócipő puha, párnázott futást biztosít és dinamikus érzetről gondoskodik, hogy a leggyorsabban teljesíthesd a kilométereket.

PUHA TAPINTÁS

A kényelmes fazonú szár párnázott tartást biztosít a bokának, míg a középtalp vastag talpbetéte kimagaslóan puha kényelmet nyújt.

IGAZÁN DINAMIKUS

A sarokban és az elülső részen lévő Nike Zoom Air egységek dinamikus, ruganyos lépéseket eredményeznek, hogy kilométerről kilométerre vigyenek előre.

ÜTÉSCSILLAPÍTÁS

A könnyebb, tartósabb tapadási mintázat az előző változatokhoz képest jobb energia-visszanyerésről gondoskodik, az ütközőpárnán lévő, továbbfejlesztett gumi pedig segít az erőhatások tompításában.

TOVÁBBI ELŐNYÖK

 

  • A 3/4-es hosszúságú belső bélés a zoknikéhoz hasonló fazon érdekében körülöleli a lábfejet
  • A puha Lunar szivacsmaggal és egy keményebb Cushlon hordozóval rendelkező középtalp elősegíti az egyenletes súlypontáthelyezést
  • A hálós felsőrész segít hűvösen tartani a lábad
  • A fűzőkkel összekapcsolódó Flywire-szálak stabil fazont biztosítanak
  • Súly: 266 g (39-es női méret)
  • Lejtés 10 mm

 

[button href=”https://www.futobolt.hu/shop_search.php?search=vomero+12″ style=”emboss” size=”large” color=”#dd0000″ hovercolor=”#dd5252″ textcolor=”#ffffff” target=”_blank”]Megnézem most![/button]

 

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt