tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

07.01. ASICS ajándék vászontáska

Júliusban ASICS ajándék vászontáska -12.000 Ft vásárlási érték felett

Vásárolj, most  a SPURI Váci úti üzletében 12.000 Ft értékben ASICS terméket és Tiéd az ajándék ASICS vászontáska ! *

A vászontáska  környezettudatos, újrahasznosított anyagból készült, mert az ASICS számára fontos a környezet védelme!

Bővebb információért kérdezd bátran kollégáinkat!

*A akció a készlet erejéig tart és a SPURI Váci úti üzletében érvényes, személyes, bolti vásárlás esetén.Az ajándék feltétele, 12.000 Ft bruttó fogyasztói áron történő ASICS termék – futócipő, futóruházat vagy kiegészítő – vásárlása.

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  review rating 5  Kiemelkedően foglalkoznak minden vásárlóval. Videóra veszik, kielemzik a futását, vizsgálják közben nem dől befele, kifele a bokája, lába, egyenesben marad-e a csípője. A cipőket ők hozzák oda, mindegyikben futtatják az ügyfeleket, közben figyelik, melyik mennyire tartja lábat, ha az kell. Adnak további telefonszámot, ha betétre van szükséged. Hoka cipőt vásároltam, utánanéztem, máshol is ennyibe kerül, sőt még drágább is sok helyen.

  thumb Bibliaszol Vasiisi
  10/23/2019

  review rating 5  A webshopos rendelésemet személyesen is fel tudtam próbálni vásárlás előtt. Az üzletet gyors kiszolgálás, rengeteg termék és szuper akciók jellemzik :)

  thumb Tihamér Kovács
  1/07/2020

  review rating 5  Szerintem ha valaki futásra adja a fejét akkor itt mindent megtalál hozzá. Az eladók nagyon profik és kedvesek. Az egyéni igényeimet is ki tudták elégíteni, ráadásul úgy hogy még kedvezményt is kaptam. Csak ajánlani tudom őket!

  thumb Bálint Lám
  2/23/2019

  review rating 5  Sziasztok! Nagyon segítőkészek és kedvesek az eladók! Nem utolsó sorban hozzáértőek is! Köszönöm szépen a segítséget! 👍

  thumb Béla Koska
  5/25/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt