tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

06.27. Hozzánk már megérkezett a Kayano 26 és a GT-1000 8 !

BRÉKIN NYÚZ! Nagyszerű hírünk van!

Hozzánk már idő előtt megérkeztek a legújabb stabil Asics futócipők, a Kayano 26 és a GT-1000 8-as!?

Minden eddiginél kényelmesebb cipők, melyek tökéletesen nyelik el az ütéseket, prémium csillapítást és visszapattanást garantálnak, és ellenállnak a túlpronálásnak, Nem mellesleg nagyon jól néznek ki! ?

Az új modellek már kaphatók Váci úti üzletünkben, és folyamatosan elérhetővé tesszük többi szaküzletünkben is.

Gyere, csodáld meg, próbáld fel őket, fuss bennük, válaszd ki a Neked megfelelőt szakértő kollégáink segítségével! ?

Ha viszont biztosan tudod, Neked ők kellenek, megrendelheted őket webáruházunkban is. Kattints: Kayano26
Gt-1000 8

 

ASICS GT-1000™ 8 női és férfi futócipő

Jacquard hálós felsőrész teszi lehetővé a lábfej lélegzését a kényelmes, stabil és alkalmazkodó férfi GT-1000™ 8 futócipőt viselve. A DUOMAX™ technológia segít ellenállni a túlpronálásnak és maga az ASICS futócipő stratégikusan elhelyezett GEL™ technológiával rendelkezik, ami segít csillapítani az ütéseket és fokozott kényelmet biztosít.
ASICS csíkokkal kiegészítve korszerű megjelenést biztosít, szabályos szélességű futócipő, amely TRUSSTIC SYSTEM™ technológiával fejleszti a stabilitást és megakadályozza a csavarodást. Jól megformált AHAR™ gumis részek csökkentik a kopás lehetőségét és az EVA habos lasting és talpbetét prémium csillapítást és visszapattanást garantál.

Ára: 36.990 Ft

ASICS GEL-KAYANO™ 26 női és férfi futócipő
A GEL-KAYANO™ 26 férfi futócipő kényelmet, támogatást és stabilitást biztosít a hosszú távú futáshoz. GEL™ technológiával rendelkezik a lábfej első és hátsó részén, amely magas fokú ütéselnyelést és továbbfejlesztett kényelmet biztosít, míg a középtalp részen található DUOMAX™ technológiának köszönhetően megfelelően irányítja a gördülékeny túlpronálást. A FLYTEFOAM™ Propel technológia gondoskodik arról, hogy rendkívül könnyű viselet.
Sötétedés után is viselhető darab a fényvisszaverős részleteknek köszönhetően, a Guidance TRUSSTIC SYSTEM™ technológia jobb stabilitást nyújt az EVA talpbetét kiváló visszapattanást és csillapítást garantál. Mindeközben a SpEVA 45 lasting javítja a visszapattanást minden egyes lépésnél.

Ára: 54.990 Ft

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt