tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

04.08-án 10 órától nyitnak a Spuri Futóboltok

Rövid felkészülés után csütörtökön 10 órakor újra várunk az összes Spuri Futóboltban!

A megelőzés érdekében az üzletekben egyszerre csak korlátozott számú vásárló tartózkodhat majd, erről a bejáratoknál fogunk informálni.

Kérjük tartsd be az előírásokat, továbbra is viselj maszkot és használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

Már nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Szuper kiszolgálás, jövök legközelebb is!

  thumb Jozsef Lehocz
  7/01/2020

  5 star review  A kiszolgálás, az ügyfél kezelés páratlan. Hogy a cipő beválik-e, az még idő kérdése, de mindent megtettek azért, hogy úgy legyen. Az üzlet tiszta, rendezett. Ezúton is köszönöm!

  thumb Noémi Kromek
  1/20/2021

  5 star review  Nem először vásároltam itt, szuper üzlet. A kiszolgálás remek! A cipőket ki lehet próbálni, és mindig van olyan cipő, ami megfelelő az izlésemnek és a lábamnak.

  thumb Mária Antal
  7/21/2020

  5 star review  Fogyasztói Élmény, nagybetűkkel. Egy népszerű sportág abszolút specialistája, az itt dolgozók egyben szenvedélyes futók is. Ezért nincs olyan, ami a futáshoz szükséges és ne forgalmaznák, vagy ne tudnának hozzászólni. Számítógépes lábállás-diagnosztika segít a megfelelő futócipő kiválasztásában, amit aztán a helyszíni futópályán ki is próbálhatunk. Hibátlan, profi teljesítmény!

  thumb Janos Mechler
  2/07/2021

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt