tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

02.03. – Futócipők 25% kedvezménnyel! – MEGHOSSZABBÍTVA, ÚJ TERMÉKEKKEL

A mínuszok továbbra is mínuszokat hoznak!❄️⬇️

Te mire készülsz az évben? Heti 2 helyett már 3x gyűjtöd a kilómétereket? Lefutod életed első félmaratonját? Megjavítanád egyéni legjobbodat a maratoni távon? Bármilyen futós célod is legyen, mi ehhez egy szuper futócipő-akcióval járulunk hozzá.

Készülj a 2020-as célokra új futócipőben – 25% kedvezménnyel – MEGHOSSZABBÍTVA, ÚJ TERMÉKEKKEL!

A budapesti, győri és debreceni Spuri Futóboltokban, valamint a www.futobolt.hu webáruházban is élhetsz a lehetőséggel! Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb FEBRUÁR 29-ig tart.

Az akcióban résztvevő modellek:

A rendelkezésre álló méretszortimentről és készletről érdeklődj a hozzád legközelebb eső Spuri Futóboltban vagy a webáruházunkban! Az akció más kedvezményekkel nem összevonható.

Sérülésmentes és futókilométerekben gazdag 2020-as évet kívánunk!

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Sziasztok! Nagyon segítőkészek és kedvesek az eladók! Nem utolsó sorban hozzáértőek is! Köszönöm szépen a segítséget! 👍

  thumb Béla Koska
  5/25/2020

  5 star review  Gyors, szakértő segítség. Tökéletes futócipőt vettünk.

  thumb Adrienn Némethné Horváth
  2/28/2020

  5 star review  Remek,kedves,profi szakemberek,szuper akciók!

  thumb Zsuzsi Kovács
  2/11/2020

  5 star review  Most mit is írhatnék? Profik! Nagyon profik! Van választék és nagyon korrekt és felkészült volt az eladó aki velem foglalkozott. És hát gazdagabb lettem egy élménnyel és egy mizuno cipővel. Az biztos, hogy ide visszatérek és másnak is ajánlani fogom.

  thumb Sándor Vidács
  3/10/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt