tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

02.20. – Extrák Pécsett február 27-én

Jövő kedden ingyenes Podiart-vizsgálatok, Szűcs Csaba és kedvezmények várnak a pécsi Futóbolond SpuriPontban.

Február 27-én maga Szűcs Csaba magyar maratoni csúcstartó vár a pécsi Futóbolond – SpuriPontban, ahol ezen a napon minden Asics és Saucony futóruházat 20% kedvezménnyel kapható. És ha mindez nem volna elég, a Podiart kétféle ingyenes vizsgálatán is részt vehetsz – ha foglalsz magadnak időpontot.

Podiart-talpvizsgálat lényege, hogy miután ráállsz egy üveglapra, a Podiart szakemberei a rögzített kép alapján a talp statikai állapotára tudnak következtetni. A vizsgálat kimutatja a különböző ortopédiai pr oblémákat, a lúdtalpat, a haránt és hosszanti boltozatsüllyedést, a bütyköt, kalapácsujjat stb…

Ha szükséges, igény szerint a problémádnak megfelelő egyedi talpbetétet is rendelhetsz. Ehhez szükség lesz a futócipődre vagy arra az utcai cipődre, amelyet a leggyakrabban viselsz.

Terheld megfelelő módon a lábad! Használd ki a lehetőséget, és vizsgáltasd meg ingyenesen a talpad a Podiart szakembereivel!

A talpvizsgálatra a Podiart weboldalán, idekattintva tudsz időpontot foglalni.

Nézd meg a filmet, tudj meg többet:

 

A Podistart számítógépes lábállás diagnosztika egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat. A vizsgálat megmutatja a lábállásod és azt, hogy milyen stabilitású cipőre van szükséged. A vizsgálathoz néhány percet kell futni, amely közben egy kamera segítségével felvétel  készül a futásodról.
A vizsgálathoz nem szükséges futócipő, de ajánlott rövid szárú futónadrágot hozni!

A lábállásvizsgálatra a Podiart weboldalán, idekattintva tudsz időpontot foglalni.

 

 

 

 

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Szakértelem. ” Az árak a földön járnak.. ” :)

  thumb Geza Hegedus
  6/12/2020

  5 star review  Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mind a lábvizsgálat, mind a cipőválasztás során. Rengeteg cipőt lehetett kipróbálni hatalmas a választék.

  thumb Zoltán Arany
  3/05/2021

  5 star review  Rendkívül előzékenyek és udvariasak.csak ajànlani tudom!

  thumb György Császár
  6/03/2020

  5 star review  Most voltam először ilyen szakboltba. Pozitív élményem maradt. Nagyon segítőkész,türelmes volt az eladó,sok cipőt próbáltam fel….. Szakszerű tájékoztatást is kaptam. Egyáltalán nem bántam meg hogy elmentem. .. Nagyon vásárló centrikusok…💞 Aki igazi szakboltot keres ajánlom a Spuri boltot!

  thumb Glória Pena
  4/27/2021

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt