tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

02.14. – Lepd meg Őt vagy magad Valentin-napon!

Valentin-napon 14% kedvezmény minden futóruházatra és textilkiegészítőre a Spuri Futóbolt üzleteiben és a webáruházban! 

Nem számít, magadnak vásárolsz-e vagy a párodnak, hogy egyedül vagy közösen érkeztek-e, egy a lényeg, hogy Te/Ő vagy mindketten legyetek a futás szerelmesei! Valentin napján a benned lobogó futószenvedélyt 14%-os kedvezménnyel díjazzuk minden Spuri Futóüzletben és a webáruházban is.

A kedvezményt igénybe veheted minden férfi és női futóruházatra, illetve a kiegészítők közül a szettekre, a sapkákra, a sálakra, valamint a fej- és csuklópántokra.

A 14%-os Valentin-napi kedvezményt a webáruházban és az üzletekben is a SPURIVALENTIN kuponkód használatával (bemondásával) tudod érvényesíteni kizárólag 2018. február 14-én történő vásárlás esetén. Üzleteink a megszokott nyitvatartással várnak (bővebben itt), a webáruházban 00:01 – 23:59-ig él a kedvezményes lehetőség.

A futás szerelem, hódolj neki új futófelszerelésben, vagy lepd meg valamivel kedvesed!

 

 

Országszerte nyolc üzlettel várunk!

  5 star review  Szakértelem. ” Az árak a földön járnak.. ” :)

  thumb Geza Hegedus
  6/12/2020

  4 star review  Kevés eladó volt, és bizonyos cipőkből volt, hogy csak egy darab volt, viszont nagyon rendesek voltak, segítőkészek, mindig mondtak hozzá szakmai véleményt, ami segített a legjobb cipőt kiválasztani.

  thumb Bence Szabó
  1/16/2021

  5 star review  Sziasztok! Nagyon segítőkészek és kedvesek az eladók! Nem utolsó sorban hozzáértőek is! Köszönöm szépen a segítséget! 👍

  thumb Béla Koska
  5/25/2020

  5 star review  A webshopos rendelésemet személyesen is fel tudtam próbálni vásárlás előtt. Az üzletet gyors kiszolgálás, rengeteg termék és szuper akciók jellemzik :)

  thumb Tihamér Kovács
  1/07/2020

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt