tel: 06 20 525 3904 | e-mail: info@spurifutobolt.hu

02.08. – Podiart talp- és lábállásvizsgálat Debrecenben

Február 14-én kétféle ingyenes vizsgálaton is részt vehetsz a debreceni Spuriban.

Podiart-talpvizsgálat lényege, hogy miután ráállsz egy üveglapra, a Podiart szakemberei a rögzített kép alapján a talp statikai állapotára tudnak következtetni. A vizsgálat kimutatja a különböző ortopédiai problémákat, a lúdtalpat, a haránt és hosszanti boltozatsüllyedést, a bütyköt, kalapácsujjat stb…

Ha szükséges, igény szerint a problémádnak megfelelő egyedi talpbetétet is rendelhetsz. Ehhez szükség lesz a futócipődre vagy arra az utcai cipődre, amelyet a leggyakrabban viselsz.

Terheld megfelelő módon a lábad! Használd ki a lehetőséget, és vizsgáltasd meg ingyenesen a talpad a Podiart szakembereivel!

A talpvizsgálatra a Podiart weboldalán, idekattintva tudsz időpontot foglalni.

Nézd meg a filmet, tudj meg többet:

 

A Podiart számítógépes lábállás diagnosztika egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat. A vizsgálat megmutatja a lábállásod és azt, hogy milyen stabilitású cipőre van szükséged. A vizsgálathoz néhány percet kell futni, amely közben egy kamera segítségével felvétel  készül a futásodról.
A vizsgálathoz nem szükséges futócipő, de ajánlott rövid szárú futónadrágot hozni!

A lábállásvizsgálatra a Podiart weboldalán, idekattintva tudsz időpontot foglalni.

 

 

 

Országszerte kilenc üzlettel várunk!

A Spuri Futóbolt országszerte már nyolc üzlettel várja a futás szerelmeseit, folyamatosan megújuló termékválasztékkal, magas szakértelemmel és készséges segítségnyújtással!  

hírlevél

Feliratkozom

Spuri Futóbolt